Ik ben altijd ergens anders

over mindfulness en leven met aandacht

Monique Hulsbergen

paperback/ gebrocheerd: € 18.60
ISBN: 9789461052469, geïllustreerd, 125 blz., April 2011
Formaat: 20.0 (h) x 12.3 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 166 gram.

Uitgever: Boom

serienaam/reeks: Zorgen voor jezelf

beschrijving

Ik ben altijd ergens anders
Over mindfulness en leven met aandacht
Monique Hulsbergen

Ben jij ook altijd bezig met morgen of met gisteren?
Zo verblijf je urenlang ergens anders, zonder dat je het in de gaten hebt. Je wordt bang voor iets wat zou kunnen gebeuren of somber over iets wat allang voorbij is. Het kan ook zijn dat je nastreeft dat morgen alles anders wordt: dat je meer geld hebt, of meer vrije tijd, een leukere partner vindt of meer aanzien krijgt.
In dit boek wordt beschreven hoe je deze denkpatronen doorbreekt door te leven met aandacht. Er wordt gebruik-gemaakt van mindfulnessoefeningen die eeuwenoud zijn, en al tientallen jaren met succes worden toegepast in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Na het lezen van dit boek lukt het je om steeds vaker aanwezig te zijn: in het hier en nu.
Dit boek verschijnt in de serie Zorgen voor jezelf.


Over de auteur(s):
Monique Hulsbergen werkte achttien jaar als gz-psycholoog/psychotherapeut in de geestelijke gezondheidszorg, de laatste jaren in eigen praktijk. Op dit moment geeft zij trainingen en nascholing op het gebied van mindfulness. Tevens werkt zij als copywriter en stemacteur. Eerder schreef zij Mindfulness – De aandachtsvolle therapeut (2009) en het Boom Hulpboek Voluit Leven(2009).

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: