De essentie van transformatief Coachen

Robert Bridgeman

gebonden: € 32.50: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789461013576, 300 blz., July 2018
Formaat: 24.6 (h) x 17.9 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 982 gram.

Uitgever: Oorsprong, Uitgeverij

beschrijving

DOORGRONDEN & ONTWORTELEN volgens de Bridgeman Zelfrealisatie Methode

Dit boek is geschreven voor alle coaches (in opleiding), healers, psychologen en andere professionele behandelaars die de essentie van transformatief coachen willen doorgronden en hun clienten op de weg naar zelfrealisatie willen begeleiden.

"Robert Bridgeman heeft in dit boek vele universele wijsheden praktisch toepasbaar gemaakt voor coaches. Waardevol voor elke coach om te integreren in zijn of haar werkwijze, zodat het hoger bewustzijn weer onderdeel wordt van ons dagelijks bestaan."
Micheal Pilarczyk - Life & business coach

"Dit boek had ik tijdens mijn studie psychologie willen lezen. De ziel, het onbewuste intuïtieve weten en reïncarnatie werden afgedaan als onwetenschappelijk. De kracht van de Bridgeman Zelfrealisatie methode is echter dat ze methoden overstijgt en je uitnodigt eigen grenzen en kaders te verleggen."
Ans Tros - Founder School voor coaching

"Het belang van dit boek is vooral dat het een structuur geeft aan het transformatief coachen. Zonder duidelijke richting kun je vooral verdwalen in het gecompliceerde labyrint van de menselijke geest. Sla wanneer je het boek leest de oefeningen niet over! Transformatie gebeurt niet in het hoofd maar in buik en hart..."
Jan Bommerez - Auteur, coach en mentor

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: