Als de dagen lengen - grote letter uitgave

grote letter uitgave

Carla Vermaat

paperback/ gebrocheerd: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789461013187, 538 blz., March 2015
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 911 gram.

Uitgever: Uitgeverij Oorsprong

beschrijving

Na de plotselinge dood van haar man heeft Julia het gevoel dat haar leven stuurloos is geworden. Ze vindt troost in de omgeving waar ze zo gelukkig was met Roy, maar tegelijkertijd beseft ze dat het niet altijd eenvoudig zal zijn om hun kindje alleen op te voeden. Haar moeder dringt erop aan dat ze haar leven in Schotland opgeeft om bij haar in Nederland haar baby te krijgen. Hoewel Julia inziet dat het veel voordelen heeft, heeft ze haar bedenkingen.
Als enig kind van een moeder die gewend was om alle beslissingen voor haar te nemen, kreeg ze weinig ruimte om zich te ontwikkelen en op eigen benen te staan. Bovendien liet haar moeder er nooit veel twijfel over bestaan dat ze Roy niet mocht en dat ze het helemaal niet eens was met hun huwelijk en leven in Schotland.
Julia voelt er weinig voor om haar zelfstandigheid op te geven, maar tegelijkertijd beseft ze dat ze weinig keuze heeft. Ze is echter nog niet zo lang terug in Nederland als ze een schokkend bericht krijgt dat haar ertoe dwingt om haar plannen drastisch te herzien.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: