Gestrand

Mariette Middelbeek

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gestrand

paperback/ gebrocheerd: € 6.00

ISBN: 9789460684265, March 2019
Formaat: 21.2 (h) x 13.7 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 190 gram.

Uitgever: Uitgeverij Marmer B.V.

redactie: Karin Dienaar

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een van de dingen waar Laura na haar scheiding het meest tegenop ziet, is om als single moeder op vakantie te gaan. Maar haar zoontjes Rick en Tim zien zo'n Turks all-inclusiveresort wel zitten en Laura besluit te boeken.

Na een onverwachte tussenlanding met verplichte overnachting in Istanbul, komen ze aan in Antalya. Rick en Tim hebben het enorm naar hun zin en ook Laura begint langzamerhand te ontspannen. Dat verandert als een van de andere gasten avances maakt, Laura moet niets hebben van getrouwde mannen die hun vrouw bedriegen. Of doet ze zichzelf hiermee tekort?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mariëtte Middelbeek is auteur en journalist. Ze heeft achttien boeken op haar naam staan en bijna een miljoen verkochte exemplaren. Mariëtte debuteerde in 2009 met Single & Sexy en brak definitief door met het ontroerende Turbulentie. Naast romans schrijft ze bundels met waargebeurde verhalen (waaronder Verhalen van de brandweer en Mensen van de ambulance) en (jeugd)thrillers. In 2018 verscheen haar eerste thriller voor volwassenen (Flashback), in 2019 gevolgd door Revanche.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Gestrand

gebonden: € 25.00
‘Een prachtig en ontroerend verhaal.’ Een van de dingen waar Laura na haar scheiding het meest tegenop ziet, is om als single moeder op ...

Meer boekennieuws op Facebook.