Revanche

Mariette Middelbeek

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Revanche

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789460684159, May 2019
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 528 gram.

Uitgever: Uitgeverij Marmer B.V.

redactie: Coen Geertsema

beschrijving

Lena en Robbert hebben het goed: een mooi huis, allebei een leuke baan en twee heerlijke kinderen. Aan dat geluk komt plotseling een einde als hun driejarige dochter Bibi wordt ontvoerd. De politie werkt met man en macht aan de zaak, maar tast in het duister over de daders. Hoewel Lena en Robbert niet extreem rijk zijn, hebben Lena’s ouders wel een kapitaal opgebouwd. Is dat het geld waar de ontvoerders op uit zijn?
Lena heeft er, net als Robbert, alles voor over om Bibi terug te krijgen. Maar net wanneer ze daar dichtbij lijken te zijn, loopt niets meer zoals gepland. Onvermijdelijk dringt zich de vraag op wie Lena eigenlijk echt kan vertrouwen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mariëtte Middelbeek is auteur en journalist. Ze heeft achttien boeken op haar naam staan en bijna een miljoen verkochte exemplaren. Mariëtte debuteerde in 2009 met Single & Sexy en brak definitief door met het ontroerende Turbulentie. Naast romans schrijft ze bundels met waargebeurde verhalen (waaronder Verhalen van de brandweer en Mensen van de ambulance) en (jeugd)thrillers. In 2018 verscheen haar eerste thriller voor volwassenen (Flashback), in 2019 gevolgd door Revanche.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.