My Energy Notes

Thomas Beekman; Marilou Van der Keur

 
 

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789460290275, geïllustreerd, 160 blz., November 2018
Formaat: 17.0 (h) x 12.4 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 241 gram.

Uitgever: Belmondo Books

beschrijving

Veel mensen denken dat vitaliteit te maken heeft met gezonde voeding en voldoende beweging. Maar het is veel meer dan dat. Vitaliteit is levenskracht. Energie die door je lijf stroomt. Je vitaal, krachtig en energiek voelen is een eerste levensbehoefte. Bouwen aan vitaliteit betekent bouwen aan zingeving, sociale contacten versterken, positief denken, regelmatig herstellen, voldoende bewegen en jezelf goed voeden.
Vitaliteit is meer dan alleen gezond zijn. Het is de fysieke, mentale en emotionele kracht hebben om het maximale uit je leven te kunnen halen.

In My Energy Notes krijg je aan de hand van testen inzicht in jouw eigen vitaliteit. Wat gaat goed en wat zijn aandachtspunten? Waar krijg je energie van en wat kost je energie? Wie zijn belangrijk voor jou? Met de vele lijsten en opdrachten ga je zelf actief aan de slag en kun je persoonlijke doelstellingen stellen. Samen met de vele tips over onder andere ademhalen, flow en concentratie heb je een fijne en praktische tool in handen om je te laten inspireren en nog meer uit jezelf uit te halen!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.