De schildklier

Een holistische benadering van schildklierproblemen

Sabine Hauswald

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De schildklier

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789460152047, 256 blz., October 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 378 gram.

Uitgever: Uitgeverij Akasha

vertaald door: Sietske Boonstra

beschrijving

Steeds meer mensen hebben problemen met de schildklier: hij werkt te snel, hij werkt te langzaam of er is zelfs sprake van een auto-immuunziekte. Hormonale chaos, depressie, rusteloosheid, een verzwakt immuunsysteem en gewichtstoename kunnen het gevolg zijn. Vaak ontbreekt het echter aan goede informatie en een doelgerichte behandeling.

Alle belangrijke fysieke aspecten, behandelmethoden en aanvullende maatregelen worden in dit boek belicht. Met de hormoonbalanskuur kun je je hormoonproductie ‘resetten’ en je voedingsstoffen aanvullen. Ook krijg je inzicht in de spirituele verbanden van dit vlindervormige orgaan in de hals dat als geen ander voor zelfexpressie en de verbinding tussen lichaam en geest staat.

Krijg de controle over je leven weer terug en daarmee je energie, levensvreugde, gezondheid en zelfbewustzijn.


Sabine Hauswald is opgeleid alternatief genezer en werkt vanuit de traditionele Chinese en westerse geneeskunde, ayurveda, orthomoleculaire geneeskunde en klassieke kruidengeneeskunde. Gedreven door de klachten waarmee haar patiënten kampten en haar eigen nieuwsgierigheid naar de schildklier en het hormoonsysteem, heeft zij zich tot een specialist op dit terrein ontwikkeld.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.