De innerlijke volwassene

Groeien in zelfbewustzijn, zelfbeschikking en innerlijke kracht

Susanne Hühn

paperback/ gebrocheerd: € 18.50
ISBN: 9789460152009, 144 blz., July 2019
Formaat: 21.3 (h) x 14.6 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 222 gram.

Uitgever: Uitgeverij Akasha

beschrijving

Volwassen zijn associëren veel mensen niet meteen met iets aanlokkelijks, maar vooral met functioneren, serieus en beheerst zijn, hypotheken en pensioensparen. Ze blijven innerlijk veel liever een kind, onbezorgd en speels. Een kind kan de uitdagingen van het leven van een volwassene echter niet aan: het heeft een kracht nodig die verantwoordelijkheid kan nemen, die het kan beschermen en verzorgen: de innerlijke volwassene.

In dit boek biedt de bekende lifecoach, psychotherapeut en holistisch fysiotherapeut Susanne Hühn je talloze oefeningen en tips om je volwassen zelf te ontplooien. Stap voor stap bewandel je het pad naar ware zelfbeschikking en innerlijke kracht. Dan kun je elke situatie aan terwijl je het kind in jezelf leeft en koestert.


Susanne Hühn is levenscoach, holistisch fysiotherapeut en succesvol auteur van zelfhulpboeken. Sinds 1986 begeleidt ze mensen op hun weg naar gezondheid. Haar kennis geeft ze onder andere door via lezingen en seminars in meerdere landen en onlineseminars.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: