Boomoliën

Meer energie en ontspanning door etherische oliën van bomen van over de hele wereld

Karin Opitz-Kreher

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Boomoliën

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 9789460151934, geïllustreerd, 144 blz., November 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 309 gram.

Uitgever: Uitgeverij Akasha

beschrijving

Ontspannen, diep inademen, je accu opladen – dat gaat nergens zo goed als in het bos. Maar in ons dagelijks leven kunnen we dat weldadige groen niet altijd opzoeken. De etherische oliën van bomen zijn dan een ideale oplossing.

Deze oliën bevatten hoge concentraties terpenen, de stoffen die een ‘bosbad’ zo gezond maken. Van spar en den tot cipres en van Palo Santoboom tot sandelhout en eucalyptus, Karin Opitz-Kreher weet alles over etherische oliën en geeft in dit boek een overzicht van de vijftien beste soorten. Ook geeft ze gerichte toepassingen die je geestelijke en lichamelijke kracht geven, je helpen aarden en je beschermen tegen stress en overbelasting.

Het bos ligt nu altijd binnen handbereik!


Karin Opitz-Kreher richtte in 2000 haar eigen wellness- en energiecentrum op. Ze deed opleidingen in Aura-Soma-Bodywork en voetzoolreflexharmonisatie, leidt meditatiegroepen en werkt als biofeedbacktherapeut. In 2013 maakte ze kennis met etherische oliën en kreeg ze hernieuwde belangstelling voor de oude wijsheden over dit bijzondere onderwerp. Ze geeft haar kennis in binnen- en buitenland door via workshops, onlinecongressen en boeken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.