Be fit, be awesome 2

Laura Van den Broeck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Be fit, be awesome 2

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789460019258, geïllustreerd, 176 blz., October 2020
Formaat: 25.2 (h) x 19.0 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 736 gram.

Uitgever: Uitgeverij Vrijdag

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een propvolle agenda combineren met gezond en lekker eten? Het kan, dit boek leert je hoe!

Na het overweldigende succes van haar eerste kook- en work-outboek heeft de enthousiaste voedingsdeskundige en sportcoach Laura Van den Broeck een vervolg klaar! In Be fit, be awesome 2 toont Laura weer aan dat een gezonde en fitte levensstijl eenvoudig kan zijn en niet veel tijd en moeite hoeft te kosten.

Dit boek bevat tientallen heerlijke en toch simpele en voedzame recepten, die samengesteld zijn met een beperkt aantal en eenvoudig te vinden ingrediënten. Bovendien heeft Laura veel aandacht voor het say no to food waste-principe: de overschotten kan je verwerken in een ander gerecht en bij ieder recept worden er ook alternatieve ingrediënten gegeven. Goed voor het milieu én je portemonnee!
Naast de recepten bevat het boek ook voor iedereen haalbare én effectieve work-outs die ondersteund worden door video’s. Moet een gerecht even in de oven garen of heb je een gaatje in je agenda? Jij voert de work-outs uit waar en wanneer je maar wil.
En om je nog dat extra duwtje in de rug te geven om gezonder te gaan leven, vind je in dit boek ook een zeswekenplan terug. Hierin reikt Laura je de broodnodige basis aan voor een evenwichtige levensstijl die op lange termijn vol te houden is.
Kortom: geen excuses meer, want dankzij Be fit, be awesome 2 ligt een gelukkig en gezond leven voor het grijpen!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

voor jou wou ik een huis zijn

paperback/ gebrocheerd: € 15.00
Hoe voelt het om weg te gaan? Die vraag stelt een man zich in voor jou wou ik een huis zijn. Meer, hij voegt de daad bij het woord. Zijn ...

Meer boekennieuws op Facebook.