Blanco

Ruben Cools

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Blanco

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789403617992, 309 blz., February 2021

Uitgever: Storyland POD

beschrijving

Vroeger was ik een grijze muis. Ik voelde me niet altijd even goed in mijn vel, voelde me niet altijd op mijn plaats. Ik voelde me geremd. Toen ik aan de hogeschool de kans kreeg om een heus avontuur aan te gaan, genaamd Erasmus, twijfelde ik geen seconde. Ik was meteen overtuigd. Het voelde juist, het onbekende riep me. Het werd tijd om mezelf te (her)ontdekken, ver buiten m'n comfortzone. Het gevoel, de spanning en het vooruitzicht om dit avontuur te mogen beginnen, waren onbeschrijflijk.

Ik ben op Erasmus vertrokken met in mijn bagage een schriftje en een balpen. Doel: het neerschrijven van wat er zich allemaal binnenin mij afspeelde. Geïnspireerd door een omgeving die ik nu mijn tweede thuis noem: Barcelona.

Doorheen mijn verhaal leer ik mezelf beter kennen. Tijdens ettelijke schrijfsessies graaf ik naar mijn diepere ‘ik’. Tussendoor vertel ik honderduit over mijn avonturen, belevenissen en uitspattingen in de wonderlijke stad Barcelona.

Het uitbrengen van dit boek is de ultieme bekroning en bevestiging van de persoonlijke groei die ik tijdens dit avontuur heb kunnen doormaken.

Barcelona en dit avontuur leven voor eeuwig in mij verder. En nu ook op papier.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.