Fytotherapie bij Kanker

Compendium van 500 kruiden die ondersteunen bij kanker

Rob Hamers, BA

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Fytotherapie bij Kanker

paperback/ gebrocheerd: € 18.75

ISBN: 9789403615547, geïllustreerd, 124 blz., January 2021 UITVERKOCHT!

Uitgever: Boeken uit Limburg

beschrijving

Dit handboek bevat voor de meest voorkomende soorten kanker een groot aantal plantaardige geneesmiddelen die helpen bij het afremmen van de metastasering en proliferatie, en tevens de apoptose (celdood) van kankercellen bevorderen. Alle voorgestelde middelen steunen op wetenschappelijk onderzoek (meestal préklinisch) dat werd uitgevoerd door topwetenschappers van over de hele wereld en op onderzoeksinstituten van grote naam.
Behalve dat de genoemde middelen kanker bestrijden, ondersteunen ze vaak de reguliere behandeling met chemotherapie of bestraling doordat ze de conditie van de patiënt verbeteren en de bijwerkingen verminderen, zodat de patiënt de behandelingen beter en langer verdraagt. Verder bevat het boek ook tips op het gebied van voeding om de bijwerkingen van behandelingen tegen te gaan en de algehele fysieke gesteldheid te verbeteren.
In samenspraak met (natuur-)geneeskundigen kan dit boek zeer veel mogelijkheden bieden bij het vergroten van uw mogelijkheden tot een betere gezondheid en de strijd tegen kanker. Achterin het boek vind men alle mogelijke adressen betreffende advies rond lichamelijke en geestelijke kant van kanker.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.