De onbekende vrouw

Mary Kubica

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De onbekende vrouw

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789402704921, 384 blz., May 2020
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 477 gram.

Uitgever: HarperCollins

vertaald door: Karin Schuitemaker

beschrijving

Sadie en Will zijn pas net met hun twee kinderen verhuisd naar een klein kustplaatsje, als hun nieuwe buurvrouw Morgan dood gevonden wordt. Iedereen is geschokt, vooral Sadie, die doodsbang is bij de gedachte dat er zo dichtbij een moord is gepleegd.
Maar het is niet alleen Morgans dood die haar de stuipen op de lijf jaagt. Het is ook het donkere nieuwe huis, dat ze na het onverwachte overlijden van Wills zus erfden, en de aanwezigheid van Wills nichtje, een tiener als een donderwolk.Sadie bijt zich vast in het mysterie van Morgans dood. Maar hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze zich realiseert wat er op het spel staat als de waarheid aan het licht komt...

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mary Kubica is the New York Times and USA Today bestselling author of THE GOOD GIRL and PRETTY BABY.  She holds a Bachelor of Arts degree from Miami University in Oxford, Ohio, in History and American Literature. She lives outside of Chicago with her husband and two children and enjoys photography, gardening and caring for the animals at a local shelter. 
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.