Jehovah Zelf is Koning Geworden

Een inleiding op de apocalyps

Robert King

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jehovah Zelf is Koning Geworden

paperback/ gebrocheerd: € 27.62: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789402178296, 508 blz., June 2018
Formaat: 26.0 (h) x 19.3 (b) x 4.6 (d) cm. Gewicht: 1176 gram.

Uitgever: Brave New Books

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Critici hebben vele beschuldigingen geuit tegen de leiders van het Wachttorengenootschap van Jehovah's Getuigen. Het leiderschap wordt ervan beschuldigd dat ze te soft zijn voor pedofielen, dat ze valse profeten zijn, dat ze hebben bijgedragen aan het ruïneren van vele families. Maar hoe weten we wat Jehovah zelf eigenlijk vindt van de organisatie die zijn naam draagt?

De antwoorden staan in de Bijbel. Robert King biedt een unieke interpretatie van Gods oordelen in de Schrift, waarin hedendaagse Jehovah's Getuigen worden vergeleken met het volk van Jeruzalem uit de oudheid dat onder Gods oordeel kwam.

Dit profetische boek doet meer dan de fouten en hypocrisie van het leiderschap van het Wachttorengenootschap blootleggen; het dient als een openbaring van Gods oordelen over de mensen die zijn naam dragen.

'Jehovah Zelf is Koning Geworden' is een must-read voor zowel toegewijde Jehovah's Getuigen als degenen die in hun geloof wankelen.

Deze herziene derde editie bevat nieuwe indexen en updates over actuele problemen waarmee de Wachttorenorganisatie wordt geconfronteerd, waardoor dit boek dient als een doorslaggevende referentiegids.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Jehovah Zelf is Koning Geworden

gebonden: € 57.79
Critici hebben vele beschuldigingen geuit tegen de leiders van het Wachttorengenootschap van Jehovah's Getuigen. Het leiderschap wordt ...

Meer boekennieuws op Facebook.