Stressvrij beleggen

Lieuwe Jan Eilander

 
 

gebonden: € 29.82: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789402166378, 178 blz., August 2017
Formaat: 24.1 (h) x 16.1 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 426 gram.

Uitgever: Brave New Books

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Beleggen is voor veel mensen een bezigheid waar ze zelf nooit aan zullen beginnen. Het is te lastig of te eng om zelf op de beurs in effecten te gaan beleggen. Toch doen veel mensen zichzelf tekort door er nooit aan te beginnen. 'Stressvrij beleggen' is een boek waarin het onderwerp op een heldere en praktisch toepasbare manier uitgelegd wordt. Alle te nemen stappen worden behandeld: vanaf het op orde brengen van persoonlijke financiën tot het maken van een beleggingsportefeuille. Bovendien worden alle belangrijke valkuilen en beginnersfouten besproken om de lezer te behoeden voor fouten die veel mensen al eens gemaakt hebben. Met dit boek aan uw zijde zult u goed voorbereid uw eerste stappen op de beurs kunnen zetten.

Voor de tweede druk is de oorspronkelijke tekst volledig doorgenomen en waar nodig aangevuld of aangepast. De feedback op de eerste druk is ter harte genomen en daaruit is deze tweede druk het resultaat. Er is onder andere een extra afsluitend hoofdstuk toegevoegd en vele onderwerpen zijn voorzien van meer uitleg. Daarmee is het boek completer dan ooit.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Stressvrij beleggen

paperback/ gebrocheerd: € 19.54
Beleggen is voor veel mensen een bezigheid waar ze zelf nooit aan zullen beginnen. Het is te lastig of te eng om zelf op de beurs in effecten ...

Meer boekennieuws op Facebook.