De tijd van de Apocalyps

Waarheid en bedrog in politiek, religie en wetenschap in een tijd van grote veranderingen

Rob Hamers

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De tijd van de Apocalyps

paperback/ gebrocheerd: € 21.59: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789402120998, geïllustreerd, 271 blz., August 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 398 gram.

Uitgever: Brave New Books

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Chaos en crisis alom! Voor velen is niet duidelijk meer of er nu wel of niet met 2012 een apocalyptisch jaar begonnen is. Duidelijk mogen zijn dat we nu in een apocalyptische tijd leven en dat er transformaties gaande zijn en er in elk facet van ons leven en de maatschappij crisissen zijn: economisch, wetenschappelijk, in de gezondheidszorg, de moraal, religie, orde en veiligheid. Er is wanbeheer, geldsmijterij tegelijk met bezuinigingsdrift en chaotisch bestuur. Schrijnende armoede tegelijk met overdadige luxe. Veel onrecht is geworteld in onjuiste geloofsovertuigingen, foute wetenschapsbeoefening en hiermee samenhangend een eeuwenoude machtspolitiek die ons denken en overtuigingen (mis)vormen.
Dit boek laat u in deze apocalyptische tijd diepten van de werkelijkheid zien die tot nog toe verborgen bleven. Het laat zien dat wij zélf de sleutel tot onze toekomst zijn en niet gevestigde overtuigingen van politici, wetenschappers of misleidende religieuze opvattingen! Vanuit die scherpte van analyse, worden diverse toekomstprognoses aangereikt, die - blijkens eerdere resultaten - vele malen nauwkeuriger bleken te zijn dan die der huidige deskundigen of vele zwakke profeten.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De tijd van de Apocalyps

paperback/ gebrocheerd: € 18.46
Chaos en crisis er alom. Voor velen is niet duidelijk meer of er nu wel of niet met 2012 een apocalyptisch jaar begonnen is. Duidelijk ...

Meer boekennieuws op Facebook.