Terug naar Terschelling

Martin Scherstra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Terug naar Terschelling

paperback/ gebrocheerd: € 17.90

ISBN: 9789401906807, 240 blz., June 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 299 gram.

Uitgever: Z&K

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Terug naar Terschelling, een onvervalste familieroman van Martin Scherstra.

De volwassen zussen Bente, Doutzen en Famke zijn elk een andere kant op gegaan. De oudste runt met haar moeder een cranberrybedrijf op Terschelling, de middelste is samen met haar man geëmigreerd en de jongste telg woont bij haar vader op het vasteland. Als hun moeder Anna ziek wordt, komen de twee jongere zussen terug naar het eiland om te helpen in het bedrijf. Maar dat is niet de enige reden, want ieder blijkt ook een persoonlijke motivatie te hebben voor de terugkeer naar Terschelling.

De Friese schrijver Martin Scherstra is de leukste mannelijke familieromanauteur van Nederland. Hij publiceert al jaren romans onder het pseudoniem Mattie Scherstra-Lindeboom, maar met Terug naar Terschelling doet hij zijn masker definitief af. Ook mannen kunnen familieromans schrijven, en Martin Scherstra zelfs als de beste!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Martin Scherstra is de auteur van vele meeslepende en heerlijk romantische verhalen die zich vaak afspelen in het noorden an het land. De auteur woont zelf in Dokkum en werkt naast het schrijven voor de gemeente. In zijn vrije tijd bouwt hij graag poppenhuizen en trekt hij er samen met zijn vrouw op uit. Martin Scherstra schrijft ook voor de Bouquetreeks. Zijn romantische inborst krijgt in zijn verhalen alle ruimte!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Terug naar Terschelling

gebonden: € 32.50
De volwassen zussen Bente, Doutzen en Famke zijn elk een andere kant op gegaan. De oudste runt met haar moeder een cranberrybedrijf op ...

Meer boekennieuws op Facebook.