Zussen

Olga van der Meer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zussen

paperback/ gebrocheerd: € 17.90

ISBN: 9789401905640, 224 blz., November 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 280 gram.

Uitgever: Z&K

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Zussen van Olga van der Meer, een roman over de bijzondere band die alleen tussen zussen bestaat.
Samantha, Sabrina en Soraya kregen in hun jeugd weinig aandacht van hun ouders. Dat heeft een stempel gedrukt op de vrouwen, waar ze alle drie op een andere manier mee omgaan. Samantha heeft zich op haar carrière gestort om zich uit het milieu te werken waar ze vandaan komt. Ze wil nooit afhankelijk zijn, van niemand. Sabrina leidt het leven zoals ze vindt dat het hoort: met een man, kinderen en een deeltijdbaan. Alles klopt, behalve dat ze huwelijksproblemen heeft. Soraya is totaal ontspoord. Ze woont in een kraakpand, blowt en drinkt de hele dag door en is ook nog eens zwanger.
Sabrina en Soraya komen met hun problemen naar Samantha, net als vroeger. Daardoor komt Samantha nauwelijks aan haar eigen leven toe. Het wordt tijd dat haar zussen leren voor zichzelf te zorgen, zodat ook Samantha kan ontdekken waar haar eigen bestemming ligt.
Olga van der Meer is een van de bekendste familieromanauteurs van Nederland. Ook Zussen is weer zo'n boeiende, vlot weglezende roman.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Zussen

gebonden: € 28.50
Samantha, Sabrina en Soraya kregen in hun jeugd weinig aandacht van hun ouders. Dat heeft een stempel gedrukt op de vrouwen, waar ze alle ...

Meer boekennieuws op Facebook.