Buitengewoon & betaalbaar bouwen 4

Inspirerende en betaalbare verbouwingen en nieuwe eengezinswoningen

At Home Publishers

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Buitengewoon & betaalbaar bouwen 4

gebonden: € 49.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789401465731, geïllustreerd, 468 blz., March 2020
Formaat: 28.5 (h) x 23.5 (b) x 5.2 (d) cm. Gewicht: 2567 gram.

Uitgever: Lannoo

beschrijving

In Buitengewoon en Betaalbaar Bouwen 4 ontdek je als lezer vijftig recente realisaties van Belgische architecten, stuk voor stuk een inspiratiebron voor je eigen (toekomstige) project. Zowel nieuwbouwwoningen als renovaties passeren de revue, rijkelijk geïllustreerd en met een heldere uitleg van hoe de architect de wensen van de bouwheer vertaalde naar een ontwerp dat vaak de verwachtingen overtrof.

Een bescheiden woning is voor velen een bewuste keuze. Mooi en comfortabel wonen is niet langer synoniem voor groot en luxueus. Een goede ligging, optimaal gebruik van de binnenruimte, een echte thuis waar je tot rust komt, een ruimtelijk gevoel met lekker veel daglicht en genieten op je terras en in je tuin zijn belangrijker geworden dan vierkante of kubieke meters woonruimte.

Een compacte woning is de kortste weg naar een betaalbaar project en laat vaak ruimte voor dat extraatje waar je al zo lang van droomde. In dit boek lees je het boeiende verhaal van vijftig bouwheren en architecten die samen tot een geslaagd resultaat kwamen, waar ze een leven lang van kunnen genieten en fier op zijn. We wensen je evenveel succes toe met jouw project.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDe inspiratiegids voor wie wil (ver)bouwen
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.