Een jaar vol geluk 2020

Een tip voor elke dag

Leo Bormans

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Een jaar vol geluk 2020

paperback/ gebrocheerd: € 14.99

ISBN: 9789401456821, 736 blz., August 2019
Formaat: 17.1 (h) x 12.1 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 417 gram.

Uitgever: Lannoo

serienaam/reeks: Geluk

beschrijving

Gun jezelf, je familie, vrienden en collega's een dagelijkse portie extra geluk. Met deze kalender krijg je elke dag een wijsheid van een creatieve geest die op die dag geboren is. Daarna volgt een leuke tip. Wie die uitvoert, ziet zijn geluk effectief stijgen. Dat blijkt o.a. uit grootschalig onderzoek aan de Universiteit van Leuven.

Je kunt geen gewicht verliezen door boeken over diëten te lezen. Je zult je eetgedrag moeten aanpassen. Dat is ook zo met geluk. Alleen wie zijn dagelijks gedrag aanpast, kan zijn geluk en dat van anderen versterken. Daarom krijg je elke dag een unieke kans tot reflectie, die aanzet tot actie. Zo'n 40 procent van ons geluk is maakbaar. Het hangt ervan af hoe je de dingen bekijkt en welke kleine positieve stappen je zet.

Deze volledig vernieuwde kalender werd samengesteld door Leo Bormans, Distinguished Lecturer Happiness Research Erasmus University Rotterdam en auteur van internationale bestsellers als Geluk. The World Book of Happiness. De tips steunen op negen pijlers uit het weten schappelijk geluksonderzoek. Ze prikkelen ons elke dag om een beetje bewuster en gelukkiger te leven.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingAchtste editie van de gelukskalender vol nieuwe geluksinterventies
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.