Bakbasics

Alle recepten, bereidingen & vaktermen

Danny Capon; Christophe Declercq; Wim Denduyver; Hendrik Deschacht; Edwin Gesquiere

 
 

gebonden: € 16.99

ISBN: 9789401456722, August 2018
Formaat: 22.1 (h) x 14.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 357 gram.

Uitgever: Lannoo

beschrijving

Vijf leraars van de bakkerijschool Ter Groene Poorte in Brugge staken de koppen, en de kennis, samen. Het resultaat: een schitterende compilatie van alle basisrecepten die zij hun leerlingen bijbrengen. Alle elementen uit de bakkerij en de banketbakkerij, alle kneepjes om suikerwerk vorm te geven, alle zoete chocoladestukjes en de lekkerste ijssmaken komen ruimschoots aan bod. Bovendien zorgt een handige index ervoor dat je makkelijk de recepten terugvindt.

Bakbasics is een compleet naslagwerk met alle recepten, bereidingen en vaktermen voor de meesterbakker, maar ook voor de bakkersleerling en de amateur-koekenbakker.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingAlle basisrecepten uit de bakkerij en banketbakkerij voor brood en gebak
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.