Go Keto

Activeer je vetverbranding in 30 dagen

Julie Van den Kerchove

 
 
gebonden: € 25.99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789401455534, geïllustreerd, 232 blz., May 2019
Formaat: 25.9 (h) x 20.2 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 1041 gram.

Uitgever: Lannoo

fotografie: Heikki Verdurme

beschrijving

  • De opvolger van de bestseller Het Keto Plan
  • Met gedetailleerd menuplan voor 4 weken
  • Ook geschikt voor diabetici en wie een proteïnedieet volgt

Wat als er een manier bestond om elke dag te genieten als god in Frankrijk en tóch een gezond gewicht te behouden zonder dat je een ijzersterke wilskracht nodig hebt om op 'het goede pad' te blijven?

In haar vierde boek Go Keto gaat Julie Van den Kerchove verder in op de keto-levensstijl: dé manier om langer jong, energiek en slank te blijven. Ze toont aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwd programma hoe je in 30 dagen van je lichaam een natuurlijke vetverbrander kan maken, met meer dan 60 nieuwe gluten- en suikervrije recepten bomvol gezonde vetten en groenten, aangevuld met kleine porties kwaliteitsvol gevogelte en vis.

Het boek bevat ook een gedetailleerd 4-weken menuplan, een 15-minuten work-out om je verbranding extra te ondersteunen en heel veel tips om je levenskwaliteit te verbeteren. De recepten zijn snel en eenvoudig, met hoofdzakelijk ingrediënten uit de supermarkt. Goed voor flexitariërs, vegetariërs én wie graag eens vegan eet. Ook Bourgondiërs komen aan hun trekken met klassiekers zoals vol-au-vent, stoverij met frietjes, risotto, dame blanche en wafels met slagroom.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingActiveer je natuurlijke vetverbranding en voel je energieker met keto

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: