Zielsecho

reflectie & groei in je werk

Coby de Vegt

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Zielsecho

gebonden: € 27.29: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789090324081, geïllustreerd, 194 blz., April 2020
Formaat: 24.7 (h) x 17.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 748 gram.

Uitgever: Enigma Healing

beschrijving

Kun jij je vereenzelvigen met je werk? Kun jij je eigenheid kwijt en ontvang je dagelijks energie en voldoening? Of ervaar je lange dagen met herhaalde frustratie? Is er een onrust die maar blijft vertellen over een andere invulling, over een passend leven, meer geluk en persoonlijke vrijheid?
Een fluistering die zo graag wil vertellen, dat jij nog niet het leven leeft dat bij hoort. En wat bij je hoort, daar mag jij in investeren. Jouw leven biedt een scala aan mogelijkheden en het is jouw taak om te ontdekken wat jou ware voldoening geeft. Zo veel voldoening, dat de tijd wegvalt en dat je niet meer bang bent om ongewone stappen te maken. Dan neem je afscheid van verwachting, van één weg, van één route, van één bestemming. Dan ontdek je het geschenk van verandering, groei en herkenning. Blijf je op je vertrouwde weg, dan ontvang je tegenslag om jou te herinneren aan die andere route die op je wacht.

Gebruik mij als motivator om jezelf als werkend en lerend mens serieus te nemen. Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw werkzame leven te vereenzelvigen met wie je bent. Bewust van je eigen kracht en bewust van de kracht van verandering. Experimenteer, ontdek en reflecteer. Wees groots, klein, creatief of dienend. Maak je los van verwachting, tijdsgeest, meerdere of van zogenaamde zekerheden. Werk en leef enkel het mooiste, luister naar jouw zielsecho, dat werkt!
Laat het geschrevene in je omgaan, zodat het zijn werk mag doen. Vul dit aan met de uitwerking van de formule achterin het boek en ontdek hoe mooi jouw werkzame leven zich mag uitdrukken.
Liefs, Coby de Vegt Enigma
www.cobydevegt.com

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sociaal Pedagogisch werk & Sociaal Pedagogisch Hulpverlening

Schrijver & Healer

Lezingen, workshops en natuurwandeling. Healing met afstemming van de Engelen, magnetiseren, jaarboodschap, persoonlijk levensverhaal (wat heb jij nodig in je leven? Met afstemming).

www.cobydevegt.com
toelichting'Zielsecho'

reflectie
&
groei in je werk

Een andere aanpak..

Doe ongewoon,
denk ongewoon,
maak ongewoon
en presteer ongewoon.

Een innerlijk proces,
zodat jij
mag werken met
hart en ziel.

Jouw uitdaging:
maak je werk zo mooi mogelijk!

Dat is een mooi cadeau
Voor jezelf.

Voor werkenden, zelfstandigen, opvoeders, mantelzorgers en vrijwilligers!

www.cobydevegt.com

Liefs Coby
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.