De BV IK

Neem de regie over je leven!

Lianne de Graaff

paperback/ gebrocheerd: € 24,99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789090311401, geïllustreerd, 240 blz., november 2018
Formaat: 22,1 (h) x 14,0 (b) x 1,9 (d) cm. Gewicht: 462 gram.

Uitgever: SGMedia

redactie: Susan Moeke

illustrator: Ben Schoonhein

beschrijving

Moet jij altijd sterk zijn? Ben jij een perfectionist of pleaser? Sta jij altijd klaar voor anderen en heb je geen tijd voor jezelf? Ga je door ondanks vermoeidheid en kwaaltjes? Dan ligt een burn-out op de loer.

NEEM DE REGIE OVER JE LEVEN
Leef je leven zoals jij wilt en niet zoals de omgeving dat van je verwacht. Dat is waar dit boek om draait. Want rekening houden met anderen is prachtig, maar niet als dat ten koste gaat van je eigen gezondheid en geluk.

RICHT JE BV IK OP
Lianne de Graaff overwon haar burn-out door zichzelf als een bedrijf te zien. Stel dat jij een bedrijf bent, hoe maak je dan winst? Met het BV IK bedrijfsplan maak je winst in de vorm van energie, geld, persoonlijke groei of zakelijk succes en creëer je meer vrije tijd.

DE BV IK IS JE BEDRIJFSPLAN NAAR EEN GEZOND, GELUKKIG EN ZINVOL LEVEN
Na het lezen van dit boek heb jij alle inzichten én een praktisch en doelgericht actieplan om de regie over je leven te nemen.

KOM IN ACTIE EN START JE BV IK!

Lianne de Graaff is eigenaar van JE BENT MEER. Ze is een ervaren lichaamsgerichte coach, NLP-trainer en spreker over zelfontwikkeling en zakelijk succes.

“Dit boek zou bij iedereen op zijn nachtkastje moeten liggen. Lianne’s humor, kracht en openheid zijn een feest van herkenning.” Jarko De Witte van Leeuwen – auteur en mediaspecialist

“In dit boek deelt Lianne haar levenslessen als mens, coach en ondernemer. Liefdevol confronterend houdt ze je een spiegel voor. Na het lezen van dit boek kun je alleen nog maar in actie komen en je dromen waarmaken.” Jos Dolstra – oprichter Body & Mind Language Instituut

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Lianne de Graaff is eigenaar van JE BENT MEER. Ze is een ervaren lichaamsgerichte coach, NLP-trainer en spreker over zelfontwikkeling en zakelijk succes. Ze is in 1968 in Dordrecht geboren als dochter van een NS-conducteur en zijn vrouw. Op 25-jarige leeftijd was ze mede-eigenaar van een sport- en preventiecentrum. Om zichzelf te ontwikkelen, maakte ze de overstap naar het bankwezen. Ze had de leukste functie die ze ooit heeft gehad. Het leverde haar een burn-out op. Een jaar later startte ze haar eigen marketingonderneming en na een kort uitstapje in loondienst, startte ze haar bedrijf JE BENT MEER met als motto ‘Je bent meer dan je denkt!’ “Al jaren begeleid ik mensen die uit balans zijn. Ik merk dat ze veelal tegen dezelfde dingen aanlopen. Als je jezelf als bedrijf ziet, neem je vanzelf de regie over je leven, ga je kritisch kijken naar hoe je winst kunt maken en maak je je dromen waar,” aldus Lianne de Graaff Lianne is scherp, doortastend en doelgericht. Ze weet mensen te prikkelen en te stimuleren om het beste in zichzelf te ontdekken en tot ontwikkeling te brengen. Haar humor, gevatheid en originaliteit maken haar als mensontwikkelaar doeltreffend. Ze is zeer succesvol als persoonlijk coach, bedrijfstrainer en spreker. Lianne is getrouwd met Sjoerd de Graaff. Zij zijn niet alleen lovers, maar ook zakenpartners. Veel trainingen geven ze samen. Ze hebben twee kinderen: Wouter en Vera. Het hele gezin is gek van films, reizen en lekker eten.inhoudsopgave 6 Woord vooraf
10 Wie is Lianne en waarom zou je dit boek moeten lezen?
15 Deel 1: De BV IK
16 1.1 Wat is de BV IK?
20 1.2 Waar staat jouw BV IK?
22 1.3 Gezondheid als ruilmiddel?
29 1.4 De eerste pilaar van jouw BV IK: voeding
41 1.5 De tweede pilaar van jouw BV IK: beweging
49 1.6 De derde pilaar van jouw BV IK: rust en mentale
weerbaarheid
65 Deel 2: Het BV IK bedrijfsplan
66 2.1 Als je niet kiest...
69 2.2 Jouw BV IK bedrijfsplan
74 2.3 Het succeskwartet
88 2.4 Wie ben je?
112 2.5 Waarom doe je wat je doet?
132 2.6 Waar wil je naartoe?
148 2.7 Hoe kom je op je bestemming?
166 2.8 Wat is handig om te doen?
195 Deel 3: Het BV IK financieel plan
196 3.1 Geld en gevoel van eigenwaarde
207 3.2 Mindset in relatie tot generaties
212 3.3 Jouw BV IK financieel plan
224 Je hebt het boek gelezen. Wat nu?
228 De BV IK beloften
229 Woord van dank
231 De BV IK boekenkast
234 Over Lianne de Graaff
235 Anderen over Lianne de Graaff
toelichtingMoet jij altijd sterk zijn? Ben jij een perfectionist of pleaser? Sta jij altijd voor anderen klaar en heb je geen tijd voor jezelf? Ga je door ondanks vermoeidheid en kwaaltjes? Dan ligt een burn-out op de loer. Als carrièretijger in de zakenwereld hielp Lianne de Graaff, auteur van ‘De BV IK’, zichzelf in 2003 aan een burn-out, die ze overwon door zichzelf als een bedrijf te zien. Stel dat jij een bedrijf bent, hoe maak je dan winst? Winst in de vorm van energie, persoonlijke groei, zakelijk succes en het vervullen van je verlangens? Na het lezen van ‘De BV IK’ is deze vraag beantwoord. Je laat je niet langer meer leiden door je omgeving, maar door je hartsverlangen, jouw innerlijke kompas. Met ‘De BV IK’ heb je een praktisch, doelgericht en effectief stappenplan in handen om de regie over je leven te nemen. Boordevol handige tips. Geen oppervlakkig geleuter, maar een plan dat werkt. Liefdevol confronterend en met de nodige humor spoort coach Lianne de Graaff je aan tot actie.

RICHT JE BV IK OP
Niet eerder was er een boek waarin een mens als een bedrijf gezien wordt. Het boek is opgebouwd in de vorm van een bedrijfsplan en bestaat uit drie delen. In het eerste deel van het boek maak je kennis met jouw BV IK. Hoe staan de zaken ervoor op dit moment? Wat wil je veranderen om jouw BV IK gezond, vitaal en winstgevend te maken? In het tweede deel van het boek ga je je BV IK bedrijfsplan maken. Wie ben jij? Waar sta jij voor? Wat wil je bereiken? Wat houdt je tegen? Je gaat meer inzicht krijgen in je mindset. Bij elke keuze spelen twee zaken een rol: tijd en geld. Daarom ga je in het derde deel aan de slag met het financiële plan van je BV IK. De drie delen vormen samen een complete handleiding om de regie over je leven te nemen.

INCLUSIEF GRATIS ONLINE TRAINING
‘De BV IK’ is een alles-in-één-concept: een theorieboek, een actieplan én een gratis online training. Lianne de Graaff begeleidt je persoonlijk door het boek aan de hand van diverse video’s en een werkboek. De BV IK is je bedrijfsplan naar een gezond, gelukkig en zinvol leven.

MEER INFORMATIE
Na het lezen van dit boek houdt niets je meer tegen om de regie over je leven te nemen. Kom in actie en start je BV IK! Meer informatie over ‘De BV IK’ en Lianne de Graaff: https://www.jebentmeer.nl.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.