Leven in Zeven

3&4=

Floor Geenen

 
 

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789090310787, geïllustreerd, 185 blz., January 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Gaia ABC

illustrator: Ton Mes

trefwoorden: numerologie persoonlijke ontwikkeling astrologie

beschrijving

Voor je ligt een boek met een verzameling informatie over de uiteindelijke factor 7. Ook andere factoren spelen een rol in de ontwikkeling van dit boek, maar de factor 7 speelt de hoofdrol.

De factor 7 is ontstaan daar waar het allemaal mee begint; bij de factor 3 (door zijn belangrijke rol aan de andere kant van het boek beschreven).

Tijdens mijn jaren als therapeut werd ik meerdere malen diep getroffen door een aantal factoren en verbindingen die elke keer terugkwamen. Eén ervan is het basisprincipe van het vrouwelijke, het mannelijke en de kern van een thema, wat de factor 3 maakt.
In mijn boek “De Caduceus Code” heb ik uitgelegd hoe het astrologische verband in beeld komt tussen de drie-eenheid; de Zon, de Maan en de Caduceus-energie. Op bladzijde 14 vind je het model voor de vorm waarin je de uitleg vindt van de koppeling tussen de factor 3 en de factor 7.

In dit boek wil ik laten zien hoe er over de jaren heen over de hele wereld theorieën en wijsheden zijn ontwikkeld waarin mensen een vorm van ‘waarheid’ hebben gevonden, en hoe de factor 7 hier een rol in speelt. Intrigerend vind ik het om te zien hoe op deze manier alles in het universum is verbonden.
Na zeven jaar informatie te hebben verzameld over de factor 7, was ik er klaar voor om het samen te vatten in dit boek. Van de Apocalypse tot aan de basis in de Zodiac, allerlei onderwerpen komen voorbij en vond ik de factor 7 in terug.

Mijn verwondering en diepe respect voor Moeder Aarde en Vader Universum zijn de reden geweest om deze informatie te bundelen en te laten samensmelten op papier.
Ik hoop hiermee anderen te kunnen inspireren in hun zoektocht naar wijsheid vanuit een van mijn motto’s “Niemand heeft gelijk, want niemand is gelijk”.
Ik wens je veel leesplezier.

Floor Geenen
Gaia-ABC

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.