Het gouden kompas

Clement Oubrerie; Philip Pullman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het gouden kompas

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789089882165, geïllustreerd, 224 blz., February 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Stichting Sherpa

serienaam/reeks: Het Noorderlicht

bewerkt door: Stephane Melchior

vertaald door: Mariella Manfre

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Pakket tegen gereduceerde prijs, met de delen 1, 2 en 3 van Het Gouden Kompas, de strip-versie van het gelijknamige eerste deel van de Noorderlicht-trilogie van Philip Pullman. (In 2019 ook bewerkt als televisiereeks voor BBC One en HBO onder de titel His Dark Materials.)

De eigenzinnige Lyra is de puike hoofdrolspeelster in dit fantastische verhaal dat trouw gebaseerd is op het beroemde boek van Philip Pullman, dat ook diende als basis voor de Oscar-winnende film The Golden Compass (2007), met Nicole Kidmann en Daniel Craig.

Het gouden kompas speelt zich af in een wereld die sterk lijkt op de onze, maar toch ook weer niet. Het belangrijkste verschil is dat alle mensen een daemon hebben, een dier dat feitelijk hun ziel is... Spanning, mysterie en gevaar liggen op de loer vanaf de allereerste pagina...

Het eerste deel van deze strip-bewerking (waar ook schrijver Philip Pullman enthousiast over is) werd bekroond als Beste jeugdstrip in Angoulême 2015!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Gouden Kompas 3

paperback/ gebrocheerd: € 14.95
De eigenzinnige Lyra is de puike hoofdrolspeelster in dit fantastische verhaal dat trouw gebaseerd is op het beroemde boek van PHILIP PULLMAN, ...

Meer boekennieuws op Facebook.