Stem van het stille kind

Marieke de Jong

paperback/ gebrocheerd: € 15,50
ISBN: 978-90-8954-987-7, 153 blz., september 2017
Formaat: 21,0 (h) x 14,5 (b) x 1,5 (d) cm. Gewicht: 238 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: angst, mishandeling, vader, drift, terrorisering, moeilijke jeugd, onveiligheid, terugvinden, openhartig, inspiratie

beschrijving

Mijn verhaal kan zomaar het verhaal zijn van iemand die heel dicht bij je staat.
Mijn verhaal kan zich afspelen achter elke gesloten deur waar je dagelijks langs loopt.
Mijn verhaal heeft als grootste doel om een stem voor alle kinderen te zijn die in een onveilige situatie verkeren. Onveilig gisteren, vandaag en morgen.

Marieke vertelt in dit boek het verhaal van haar jeugd. Een jeugd van voortdurende angst vanwege haar driftige vader die haar terroriseerde en mishandelde. Het zorgde ervoor dat ze steeds op haar hoede was en nergens rust vond. Toen ze opgroeide resulteerde dat erin, dat ze zelf ook om zich heen sloeg om zich staande te houden. Openhartig en krachtig vertelt ze, hoe ze uiteindelijk zichzelf terugvond. Die vrolijke, speelse, grappige Marieke, die niemand ooit klein heeft kunnen krijgen.
Ze vertelt haar verhaal ter inspiratie voor anderen. Om hen te helpen de weg omhoog weer te vinden. Bedoeld als arm om de schouder van elk kind dat onveiligheid ervaart. Als stem voor alle kinderen die hun leed in stilte moeten dragen.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:


Achterkant

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.