Handleiding voor de single

Stephanie Coorevits

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789089318619, 192 blz., April 2019
Formaat: 20.2 (h) x 13.6 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 273 gram.

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

beschrijving

Single. Volgens Wikipedia is een "alleenstaande" iemand die geen partner heeft, alleen woont en in het eigen dagelijkse onderhoud voorziet. Die fijne definitie gaat gepaard met een foto van een fifties huisvrouwtje aan het fornuis (dit is niet verzonnen, zoek het gerust op). Kortom, geen rooskleurig beeld. Stephanie Coorevits begrijpt daarom goed dat veel vrouwen huiveren van het OV-woord - De Oude Vrijster.
In handleiding voor de single gaat ervaringsdeskundige Stephanie Coorevits op zoek naar wat het nu precies betekent om single te zijn in een samenleving die gericht is op koppels. Voor welke mannen moet je als single vrouw oppassen? Hoe antwoord je op die eeuwige vraag: "En wanneer ga je aan kindjes beginnen?" Wat zijn de overeenkomsten tussen het huwelijk en een dickpic? En hoe zorg je ervoor dat een onenightstand geen al te grote teleurstelling wordt voor beide partijen?
Dat je een lief zal vinden na het lezen van deze handleiding kunnen we niet garanderen, maar dat je je begrepen, opgelucht en geamuseerd zult voelen, is een belofte.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: