Genoeg

Eetstoornissen doen zwijgen

Yentl Keuppens

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789089247766, 200 blz., October 2019
Formaat: 22.0 (h) x 14.1 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 316 gram.

Uitgever: Houtekiet

trefwoorden: 100% yentl behandelingen blog eetstoornissen getuigenissen instagram just yentl on just my own line oplossingen yentl keuppens

beschrijving

Yentl Keuppens leed als jonge vrouw aan anorexia. Twee keer liet ze zich opnemen in de eetkliniek Ter Berken in Tienen. Bij haar tweede opname woog ze zesentwintig kilogram. De dokters gaven haar nog twee weken.

In dit boek geeft Yentl Keuppens een eerlijk relaas over haar tijd in de eetkliniek: over de therapieën die ze kreeg, de stappen vooruit die ze zette en de momenten waarop het weer moeilijker ging. Ook haar therapeuten en lotgenoten komen aan het woord. Door zo open mogelijk over haar strijd tegen anorexia te getuigen, wil ze mensen met een eetstoornis inspireren om zich professioneel te laten begeleiden.

"Zolang je lichaam het niet opgeeft, is er hoop. Laat ze je nooit iets anders wijsmaken. En zoek hulp."

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Yentl Keuppens (1992) heeft een succesvolle blog, een carrière in de journalistiek, een eigen kleding- en juwelenlijn en zo’n honderdduizend volgers via sociale media. Ze werd vooral bekend door haar deelname aan 'Pink Ambition' en is een van de belangrijkste influencers van Vlaanderen.

Ze vocht jaren tegen anorexia en wil anderen aanzetten om professionele hulp te zoeken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.