Meneer de dierendokter

De vier seizoenen van een dierenarts

Maarten Jagermeester

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Meneer de dierendokter

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789089247612, 224 blz., May 2019
Formaat: 22.0 (h) x 14.0 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 341 gram.

Uitgever: Houtekiet

beschrijving

Al tientallen jaren runt Maarten Jagermeester een dierenartsenpraktijk in Herentals. In Meneer de dierendokter beschrijft hij de meest pakkende momenten uit zijn carrière. Samen met zijn vrouw, drie dochters en inwonende vader, beleefde hij ronduit spectaculaire avonturen. Of het nu om een doodgeschoten koe, een achtergelaten slang of een verwaarloosde hond gaat, Jagermeester vertelt het met zoveel humor dat geen mens onberoerd blijft.

Een warm boek met een groot hart voor dieren en familie.

Ideaal voor de fans van de Nederlandse Dokter Pim, dierenarts aan huis en de wereldberoemde dierenarts Dokter Pol.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Maarten Jagermeester is een Vlaamse dierenarts en schrijver. Hij publiceerde naslagwerken over honden en katten, jeugdboeken voor kinderen en verhalen uit zijn praktijk.inhoudsopgaveWINTER 2
Zündapp 3
Een kerstverhaal 9
In evakostuum 14
Paria 18
De verpleegster 24
Onweer 30
Gigolo 36
De loonwerker 42
Samson 47
Chihuahua 57
ZOMER 61
Apollo 62
Overspel 65
Aan zee 72
Een vervanging 76
De ladder 88
De Kolonel 93
HERFST 101
De huisdokter 102
God de Vader 106
De Begrafenis 112
Siamese tweeling 117
De drijfjacht 121
Rogerke en Emiel 126
toelichtingBestseller over de vreemde dingen die een dierenarts vaak meemaakt.recensie citaatMaarten Jagermeester schrijft op een moderne manier over de leefwereld van jonge mensen en hun liefde voor dieren. Liefde voor dieren is het thema van dit boek en zijdelings wordt er een flinke veeg uitgedeeld aan mensen die die liefde niet voelen of, erger nog, die aan dierenmishandeling doen.recensie citaatDierenartsen komen in hun loopbaan van alles tegen. Ze hebben niet alleen te maken met grote én kleine dieren, maar ook de baasjes van de dieren kunnen hun dag maken of breken. In dit boek vertelt een dierenarts uit Herentals (België) bevlogen en met gevoel voor humor over het wel en wee in zijn praktijk. De anekdotes variëren van grappig tot ontroerend, en schetsen over h een tamelijk hilarisch beeld van het leven van een dierenarts.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.