Meester Dood

Ria Maes; Aron Wade

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789089247285, 280 blz., February 2019
Formaat: 22.0 (h) x 14.1 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 369 gram.

Uitgever: Houtekiet

trefwoorden: maes & wade;tom beckx;vervolg op pan;wetsdokter

beschrijving

'We wish you so much success with your remarkable book.' - Nicci French

'Beste lezer,

Wij kennen elkaar, jij en ik. De reis van het leven maken we samen, vanaf de dag van je geboorte. Voor jou kan die reis niet lang genoeg duren en daarom probeer je mij angstvallig te ontwijken en van je af te houden. Je praat niet over mij, moffelt me weg.
En toch… op een dag kijken jij en ik elkaar recht in de ogen.
Het lot daaraan ontkomt geen mens. Vrees mij niet, maar aanvaard mijn komst.

Zeer genegen,

Meester Dood'

Na de zaak Pan worstelt wetsdokter Tom Beckx meer dan ooit met zichzelf en zijn duistere verleden. Als hem van hogerhand psychiatrische hulp wordt opgedrongen, is hij hier hoegenaamd niet blij mee. Door het graven in zijn verleden lijkt hij de grip op het heden te verliezen. Hierdoor is zijn blik vertroebeld en ziet hij geen patroon in een aantal moorden die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Ria Maes (1965) is bij haar lezerspubliek vooral bekend van de dagboeken van Sara. In 2018 schreef ze het boek bij de succesmusical ’40-’45 en samen met Marc De Bel Robbe.

Aron Wade (1970) studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Naast theater, musical en cabaret speelde hij mee in reeksen zoals De Kotmadam, W817 en Thuis. Hij was ook te zien als presentator op Ketnet.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: