Daar komt de Boegieman!

Zevenentwintig nieuwe basisschoolliedjes

Jeroen Schipper

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Daar komt de Boegieman!

paperback/ gebrocheerd: € 42.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789088501227, geïllustreerd, June 2010
Formaat: 22.0 (h) x 19.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 543 gram.

Uitgever: SWP, Uitgeverij B.V.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De muzikale lessenseries uit Daar komt de Boegieman! bieden een schoolbreed aanbod van kunstzinnige oriëntatie. Alle liedseries werken toe naar een presenteerbaar eindproduct. Dat kan bijvoorbeeld een expositie zijn, een mini-musical, een videoclip of een dansuitvoering.

In het boek zijn de liedteksten en muzieknotatie met akkoordsymbolen opgenomen. Veel tips, werkbladen, buitenmuzikale thema's en opdrachten bieden ruimte voor ambitieuze en kleinschaliger uitwerkingen. In combinatie met het uitgebreide aanvullende materiaal op de website in de vorm van filmpjes, een 'Zing je slim'-diploma, sjablonen, kleurplaten etc, biedt De Boegieman een compleet kunstzinnig programma.

Boek, cd en website verbinden het vak muziek op een toegankelijke, direct toepasbare manier met een groot aantal kerndoelen.

Een inspirerend uitgangspunt voor basisschoolleerkrachten, PABO-studenten, muziekdocenten en anderen die met groepen kinderen en muziek werken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Daar komt de Boegieman!

overig audio: € 16.00
Sprankelende zang, een zingende zaag, gitaar, piano en nog veel meer instrumenten begeleiden de liedjes op Daar komt de Boegieman!. Op ...

Meer boekennieuws op Facebook.