Durf, Leer en Presenteer

zet jezelf neer

Pauline van Aken

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Durf, Leer en Presenteer

paperback/ gebrocheerd: € 19.00

ISBN: 9789088500824, 175 blz., October 2009
Formaat: 20.0 (h) x 12.4 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 238 gram.

Uitgever: SWP, Uitgeverij B.V.

beschrijving

Jezelf presenteren met zelfvertrouwen en plezier. Dat wil jij toch ook: een presentatie boeiend, ontspannen en persoonlijk neerzetten?
Met behulp van dit boek kun je zelfstandig werken aan je presentatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ook kan dit boek als handleiding worden gebruikt door professionals die anderen coachen.

Pauline van Aken is mediatrainer, presentatie- en communicatiecoach en tevens auteur. In haar eerste boek Wat wil je nou eigenlijk zeggen: communiceren en jezelf laten zien geeft zij de lezer inzicht in zijn manier van communiceren.

Dit tweede boek, durf, leer en presenteer: zet jezelf neer is gebaseerd op de expertise die van Aken opdeed in haar werk als mediatrainer en presentatiecoach, voortbouwend op haar ervaring als presentator van o.a.: SBS6 Hart van Nederland en Actie Nieuws. Ook de stem van Pauline is bekend, vooral bij de jeugdige kijkers van Nickelodeon.

Deze studie-editie is een bewerkte versie van de eerder verschenen uitgave: durf, leer en presenteer (2008) ISBN 978 90 6665 733 5.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.