Liefde voor letters en lezen

Handboek stimulering geletterdheid 0 tot 7 jaar

Hetty van den Berg; Irma Land; Iris Meijsing

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Liefde voor letters en lezen

gebonden: € 75.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789088500008, geïllustreerd, 372 blz., January 2019
Formaat: 28.9 (h) x 22.1 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 1684 gram.

Uitgever: SWP, Uitgeverij B.V.

trefwoorden: geletterdheid laaggeletterdheid lezen taalstimulering

beschrijving

In 'Liefde voor letters en lezen' staat de doelgerichte stimulering van geletterdheid bij kinderen tussen 0 en 7 jaar centraal. Het beoogt als inspiratiebron een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van geletterdheid en daarmee de kans op laaggeletterdheid wezenlijk te verkleinen.

Momenteel telt Nederland 2,5 miljoen laaggeletterden en 1 miljoen digibeten. Zij functioneren niet goed binnen onze huidige samenleving. Nog steeds loopt ten minste een op de tien kinderen en jongeren het risico als laaggeletterde de maatschappij te betreden. Stimuleer je geletterdheid echter vanaf de babytijd als 21e-eeuwse vaardigheid, dan geef je het kind alle mogelijke kansen op het pad naar maatschappelijk functionele geletterdheid.
Dit handboek en de bijbehorende website bieden daar talloze doelgerichte activiteiten voor, ook binnen onderzoekend en ontwerpend leren.
Met de aanschaf van het boek koopt u ook toegang tot het extra materiaal (meer dan 280 pagina's) op de website, waaronder heel veel extra boeken- en sitetips en werkbladen.

'Liefde voor letters en lezen' is een absolute aanrader voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 7 jaar.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingIn Liefde voor letters en lezen staat de doelgerichte stimulering van geletterdheid bij kinderen tussen 0 en 7 jaar centraal. Het beoogt als inspiratiebron een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van geletterdheid en daarmee de kans op laaggeletterdheid wezenlijk te verkleinen.

Liefde voor letters en lezen is een must voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 7 jaar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.