Professor Stewart's verzameling van wiskundige raadsels

Ian Stewart

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Professor Stewart's verzameling van wiskundige raadsels

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789088030468, geïllustreerd, 308 blz., December 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Lias, Uitgeverij

vertaald door: Rob de Ridder

redactie: Martin Appelman

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Toen hij veertien jaar was, begon Ian Stewart, een van de beroemdste wiskundigen van nu, met een wiskundenotitieboekje. Als een ekster verzamelde hij alles wat hij kon vinden over wiskunde wat niet op school werd onderwezen (dus alle leuke en boeiende dingen). Het werden zes notitieboekjes die uiteindelijk hebben geleid tot 'Professor Stewart's verzameling van wiskundige raadsels'.

Ontdek zijn fantastische verzameling van spellen, puzzels, verhalen, grapjes en weetjes, uitzonderlijke feiten uit de wereld van de wiskunde, kaarttrucs, dingen om te maken en dingen om te doen. Je komt te weten wat de laatste stelling van Fermat inhoudt, de vierkleurenstelling, het vermoeden van Poincaré, de chaostheorie, fractals, de complexiteitstheorie en de Penrose-patronen - en de echte reden waarom je niet door nul kunt delen.

Voor fanatieke liefhebbers en avontuurlijke nieuwelingen! Niets kan tegen professor Stewart's smakelijke verzameling van rekenkundige weetjes op!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Professor Stewart's verzameling van wiskundige raadsels

paperback/ gebrocheerd: € 15.00
Toen hij veertien was, begon Ian Stewart, een van de beroemdste wiskundigen van nu, met een wiskundenotitieboekje. Als een ekster verzamelde ...

Professor Stewart's verzameling van wiskundige raadsels

paperback/ gebrocheerd: € 19.95
Toen hij veertien jaar was, begon Ian Stewart, een van de beroemdste wiskundigen van nu, met een wiskundenotitieboekje. Als een ekster ...

Meer boekennieuws op Facebook.