Kuieren kijken en kieken

in de Achterhoek

Truus Wijnen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kuieren kijken en kieken

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 9789087882211, geïllustreerd, May 2015
Formaat: 20.8 (h) x 14.6 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 281 gram.

Uitgever: BDU Boeken

beschrijving

Kuieren kijken en kieken in de Achterhoek biedt 15 verrassende kuierroutes in een prachtig deel van Nederland en de grensstreek. U wandelt over fraaie landgoederen, langs geheimzinnige zwarte en witte kolken, langs historische watermolens en oude vestingstadjes als Bredevoort.

De wandelingen variëren in afstand van 3 tot 10 kilometer. De beschrijvingen zijn voorzien van routekaartjes en adressen van horecagelegenheden. Elke route wordt afgesloten met een beknopt overzicht van activiteiten in de omgeving.

De belangrijkste bezienswaardigheden onderweg worden beschreven in handige kaders. Ook maakt u op deze manier kennias met de traditionele lokale en regionale activiteiten als klootschieten, touwtrekken en biljarten.

Prachtige foto's illustreren de tekst en laten u voor- én achteraf genieten van de veelzijdige en gemoedelijke Achterhoek.

Truus Wijnen is een gepassioneerd wandelaar en fotograaf. Zij organiseert regelmatig wandelingen en publiceert in verschillende boeken en tijdschriften. Kijk voor een indruk van haar overige werk op www.truuswijnen.nl.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.