Oet in Twente

vijftien wandelroutes

Martin Beumer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Oet in Twente

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789087880682, geïllustreerd, 144 blz., April 2010
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 283 gram.

Uitgever: Regioboek

beschrijving

Na de succesvolle fietsgids 'Oet in Twente, 10 fietsroutes', kunt u nu opnieuw van Twente genieten door het wandelend te verkennen. De wandeltochten gaan door het fraaie Twentse coulisselandschap en door het Duitse heuvelgebied; over essen, heidevelden, weilanden en door bossen.

De belangrijkste bezienswaardigheden onderweg worden overzichtelijk beschreven. De handige overzichtskaartjes laten u in een oogopslag zien waar u zich bevindt. De routes variëren in lengte. U kunt kiezen uit lengtes tussen 3 en 30 km. Veel routes zijn in te korten: zo biedt deze gids vanuit 15 startpunten, 33 routes. Door de prachtige foto's die ook deze gids completeren, kunt u voor- én achteraf genieten van het Twentse land.

Martin Beumer kent Twente en omgeving zeer goed en is de initiator van de websites www.wandelroutestwente.nl; later heeft hij met veel succes www.oetintwente.nl gemaakt.
Het gaat de auteur niet alleen om het maken van de routes, hij wil vooral de mooie 'pleisterplaatsen' en bezienswaardigheden in Twente en omgeving laten zien.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.