Onvoltooid

Vroeg overleden bekende personen

Marcel Bergen; Irma Clement

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789087780081, geïllustreerd, 175 blz., December 2018
Formaat: 22.5 (h) x 14.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 360 gram.

Uitgever: Mokum Books

beschrijving

Onvoltooid geeft een overzicht van ruim 435 vroeg overleden bekende personen uit de wereld van de politiek, literatuur, muziek, film, sport, radio en televisie.

Marcel Bergen & Irma Clement schrijven boeken over bijzondere onderwerpen en fenomenen. Van hun hand verscheen ook Amsterdam De Gids, Wandelen over Zorgvlied, Geheimen van Zorgvlied, Ketenvrij Winkelen en Niemands Hond.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marcel Bergen (1961) en Irma Clement (1965) schrijven non-fictie boeken over bijzondere onderwerpen en fenomenen.
Verschenen titels: Wandelen over Zorgvlied, Geheimen van Zorgvlied (uitverkocht), Ketenvrij Winkelen (uitverkocht), Niemands Hond, Amsterdam De Gids en Amsterdam The Guide.
toelichtingOnvoltooid gaat over 435 vroeg overleden bekende personen uit de wereld van de politiek, literatuur, muziek, film, sport, radio, televisie en wetenschap.

Het overlijden van bekende personen gaat vaak gepaard met een gevoel van publieke ontzetting. Een moord op een bekend persoon is meestal een schokkend moment, een ijkpunt.
Een bekende graadmeter daarvoor is de vraag: "Waar was je tijdens de moord op John. F. Kennedy, Martin Luther King, Pim Fortuyn of Theo van Gogh?"

Lang niet altijd blijft de dood van een bekend persoon in het collectieve geheugen gegrift staan. Naarmate de tijd vordert transformeren bekende doden langzaam maar zeker weer in onbekende doden.

Onvoltooid is een boek vol momenten van herinnering en beschrijft, door korte biografieën en foto's, de levens van 435 vroeg overleden bekende personen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.