Tipboek versterkers en effecten

de complete gids

Hugo Pinksterboer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tipboek versterkers en effecten

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789087670108, geïllustreerd, 302 blz., August 2007
Formaat: 22.8 (h) x 14.3 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 583 gram.

Uitgever: Tipbook Company BV, The

illustrator: Gijs Bierenbroodspot

redactie: René de Graaff

beschrijving

Alles weten over je apparatuur, van aanschaf tot onderhoud? Tipboek Versterkers en effecten vertelt het je het hele verhaal - in glasheldere taal. Voor gitaristen en bassisten, maar ook voor drummers, zangers, blazers en andere muzikanten, van beginner tot prof, zo uitgelegd dat je ook als niet-technicus snapt waar het over gaat. Want alleen dan heb je echt wat aan de kennis en ervaring van de meer dan dertig musici en andere experts die aan dit boek meewerkten.

VAN MICROFOON TOT GELUID
Behalve versterkers en effecten komen ook microfoons en elementen uitgebreid aan bod, net als snoeren en draadloze systemen, mengtafels en PA's. Die kennis komt niet alleen van pas als je zelf apparatuur gaat kopen, maar ook als regelmatig versterkt speelt en enig idee wilt hebben van wat er met je geluid gebeurt. Daar kun je alleen maar beter door gaan klinken en lekkerder door gaan spelen.

TIPCODES EN MEER
Verder biedt ook dit Tipboek je natuurlijk achtergrondinformatie over de geschiedenis en de fabrikanten van versterkers en effecten, een woordenlijst en een index, handige adressen en websites, en interactieve Tipcodes waarmee je kunt horen wat je leest!

* Tipcodes op www.tipbook.com
* Koop- test en gebruikstips
* Prijsindicaties
* Woordenlijst en index

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.