ITIL Pocketguide

2011 editie

Jan van Bon

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
ITIL Pocketguide

paperback/ gebrocheerd: € 19.57: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789087536770, geïllustreerd, November 2011
Formaat: 16.5 (h) x 12.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 247 gram.

Uitgever: Van Haren Publishing

serienaam/reeks: Best practice

beschrijving

Note: This pocket book is available in several languages: English, German, Dutch.

Vanaf 2001 hebben de ITIL pocketguides van Van Haren Publishing lezers over de gehele wereld ingeleid in de wereld van ITIL (IT Infrastructure Library), het belangrijkste framework voor IT-servicemanagement. Deze pocketguide voorziet weer in dezelfde behoefte als de vorige edities: het bieden van een nauwgezette samenvatting van ITIL, gebaseerd op ITIL 2011 Editie. De essentie van 2000 pagina's van de officiële ITIL manuals, samengevat op circa 160 pagina's in pocketguide-formaat.

Dit is in de eerste plaats een handzame gids over ITIL voor iedereen die werkzaam is in de wereld van IT-servicemanagement. Wat zijn de essentiële servicemanagement-processen en -functies? Wat is de 'lifecycle approach'?
Kortom, deze pocketguide is een uitkomst voor IT-servicemanagers en alle anderen die moeten of willen werken met de nieuwste ITIL-versie, maar te weinig tijd hebben om de officiële manuals te bestuderen.

In de tweede plaats kan de ITIL pocketguide worden gebruikt als onderdeel van het studiemateriaal voor iedereen die zich wil certificeren voor het ITIL Foundation-examen. De inhoud dekt alle specificaties van de ITIL Foundation Certificate Syllabus van APMG.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.