Projectmanagement Editie 2009

op basis van Prince 2tm

Bert Hedeman; Gabor Vis van Heemst; Hans Fredriksz

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Projectmanagement Editie 2009

paperback/ gebrocheerd: € 34.83: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789087534950, geïllustreerd, 264 blz., November 2009
Formaat: 23.8 (h) x 16.9 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 571 gram.

Uitgever: Van Haren Publishing

serienaam/reeks: Best practice

redactie: Sylvia Plette

beschrijving

- Dit boek is een praktisch gebruikersboek voor het dagelijks werken in projecten. In dit boek wordt de procesgerichte aanpak van projectmanagement beschreven en worden de thema's behandeld die daarbij nodig zijn.

- De inhoud van dit boek is afgestemd op PRINCE2 Editie 2009. Er wordt een uitgebreid overzicht gegeven van de verschillen tussen de versie 2005 en de nieuwe versie 2009.

- De inhoud van dit boek voldoet ruimschoots aan de theoretische eisen die gesteld worden om het PRINCE2 Foundation examen met goed gevolg af te leggen.

- Dit boek is geschreven voor projectmanagers, projectleiders en teammanagers en alle andere personen die privé of in het werk betrokken zijn bij het inrichten en managen van projecten.

- De beschrijving van de processen en thema's is gebaseerd op de PRINCE2methode. De PRINCE2-terminologie is eveneens één-op-één overgenomen.

- In dit boek wordt een vertaling gemaakt naar de praktijk. Er wordt tevens ruim aandacht besteed aan het toesnijden van de methode PRINCE2 naar de context van de verschillende projecten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.