Chinees in tien verdiepingen

lesmethode ontwikkeld door de Universiteit Leiden

Ans van Broekhuizen-De Rooij; Inez Kretzschmar; Fresco Sam-Sin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Chinees in tien verdiepingen

paperback/ gebrocheerd: € 41.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789087281441, geïllustreerd, 236 blz., June 2011
Formaat: 26.6 (h) x 20.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 617 gram.

Uitgever: Universiteit Leiden hodn Leiden Universi

redactie: Maghiel van Crevel

beschrijving

Chinees een moeilijke taal? Jazeker, maar met Chinees in tien verdie pingen kun je het prima leren verstaan, spreken, lezen en schrijven, met deze boeken en een interactieve website.
Deze unieke methode is ontwikkeld door de Universiteit Leiden en uitgebreid getoetst op Nederlandse middelbare scholen en in het privéonderwijs. Per hoofdstuk sta je op een nieuwe verdieping van een flat in Beijing, en maak je kennis met steeds andere bewoners: een oude huismeester, een taxichauffeur, een meisje van het platteland, een Nederlandse student in Beijing en vele anderen. Met levensechte teksten, en afwisselende oefeningen. Naast de taal is er ruimte voor cultuur en samenleving, van dichters uit de Tang-dynastie tot China’s huidige economische opmars.
Op de website www.tienverdiepingen.nl/oefenen staan schrijfbladen voor Chinese karakters, stap voor stap, en héél veel luistermateriaal. En je kunt er online oefenen, met een interactieve module die je score bijhoudt.

Chinees in tien verdiepingen:
grondige taalverwerving: levendige dialogen, woordenlijsten met voorbeeldzinnen, heldere uitleg van grammatica en veel oefeningen
•online geluidsopnames en extra oefeningen, met interactieve oefenmodule
volwassen achtergrondinformatie over cultuur en samenleving
dé methode voor een goed resultaat: geschikt voor Chinees als extracurriculair keuzevak en als eindexamenvak, lange traject of variant elementair.

De auteurs doceren aan de Universiteit Leiden en in het voortgezet onderwijs, en zijn betrokken bij de ontwikkeling van Chinees als eindexamenvak. Jong of oud, de Chinese taal en cultuur bieden je een prachtige ontdekkingstocht door een verre wereld die steeds dichterbij komt.

Onderdeel van het lesprogramma is een website die gebruikmaakt van Flash. De media-bestanden van de website zijn alleen toegankelijk via de webbrowsers Edge en Internet Explorer met gebruik van een Flash-plug-in.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.