Ontdek de smaak van bier

proef de waarheid

Fiona de Lange

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ontdek de smaak van bier

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789087241551, geïllustreerd, November 2015
Formaat: 24.3 (h) x 17.3 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 443 gram.

Uitgever: Caplan Publishing B.V.

redactie: Mandy van Lankveld

illustrator: Jurriaan Huting; Raldo Neven

beschrijving

Waar komt bitterheid in bier vandaan? Waar het fruitige, zoete karakter? Wat maakt een bier uniek in smaak? Ontdek de oorsprong van de smaak van bier en weet straks wat jij wel en niet lekker vindt. Je leert alles over de smaak van bier op een laagdrempelige, toegankelijke en smakelijke wijze. En zo spreek jij na het lezen van dit boek een beetje de taal van de brouwer. In de winkel, op het terras en in een biercafé weet je straks op basis van jouw smaakvoorkeur precies de juiste bierkeuze te maken, zodat je optimaal kan genieten!

Fiona de Lange is professioneel en gediplomeerd biersommelier en zytholoog (bierkundige). Ze adviseert horecagelegenheden voor de juiste bier & spijs-combinaties en geeft masterclasses aan bierliefhebbers en personeel van bierbrouwers over de smaak van bier. Ze begeleidt bierliefhebbers (en ook niet-bierliefhebbers) in de zoektocht naar de favoriete biersmaak. Er is voor iedereen een bier dat hij of zij lekker vindt. Door barrières te doorbreken en bier te laten beleven zijn al duizenden mensen door haar enthousiast geraakt over de wereld van bier. Stap in dit boek en beleef en proef het ook!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Fiona de Lange is professioneel en gediplomeerd biersommelier en zytholoog (bierkundige). Ze adviseert horecagelegenheden voor de juiste bier & spijs-combinaties en geeft masterclasses aan bierliefhebbers en personeel van bierbrouwers over de smaak van bier. Ze begeleidt bierliefhebbers (en ook niet-bierliefhebbers) in de zoektocht naar de favoriete biersmaak. Door barrières te doorbreken en bier te laten beleven zijn al duizenden mensen door haar enthousiast geraakt over de wereld van bier.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.