Gezond ontbijten

lekker en energiek met meer dan 50 recepten

Ineke Haisma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gezond ontbijten

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789087241537, June 2015
Formaat: 22.1 (h) x 21.8 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 675 gram.

Uitgever: Caplan Publishing B.V.

illustrator: Jurriaan Huting

redactie: Mandy van Lankveld

beschrijving

"Wat moet ik nu gaan eten?"
"Ik mis recepten in je boek!"
"Waarom schrijf je geen kookboek?"

Deze reacties kreeg Ineke Haisma naar aanleiding van haar boek Met Verstand Gezond. Het idee voor een reeks gezondheidsboekjes was geboren. Gezond Ontbijten is de eerste uit deze reeks, en daarmee misschien wel meteen de belangrijkste. Want het ontbijt legt de basis voor de hele dag. Wanneer je de dag goed start met een gezond ontbijt, heb je daar de hele dag profijt en plezier van. Maar ontbijten moet natuurlijk ook gewoon lekker zijn. En dat gezond en lekker ontbijten heel goed samen kan gaan, dat bewijst dit boek met meer dan 50 ontbijtrecepten.

Veel mensen weten niet dat 70% van de gezondheidsklachten gerelateerd is aan verkeerde voeding - simpelweg omdat het ze nooit is verteld. Orthomoleculair therapeut Ineke Haisma wil daar verandering in brengen. Ze schreef daarom het boek Met Verstand Gezond, een compleet naslagwerk voor alles over gezonde voeding. Ze leert je wat goede en verkeerde voeding in het lichaam kan veroorzaken, zodat je bewuste keuzes kunt maken. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk en geeft ze cursussen en lezingen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Ineke Haisma is orthomoleculair therapeut. Ze heeft een eigen praktijk, geeft cursussen en lezingen en schrijft boeken. De onwetendheid over de invloed van voeding op de gezondheid - 70% van de gezondheidsklachten is gerelateerd aan verkeerde voeding! - wil ze zoveel mogelijk uit de weg ruimen. Ze schreef daarom eerder het boek Met Verstand Gezond, een compleet naslagwerk voor alles over gezonde voeding. Nu is daar Gezond Ontbijten, als eerste in een reeks receptenboekjes, bijgekomen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.