Vernieuwd en onveranderd

Uit de kast, opnieuw geboren, en dan?

Rachel Gilson

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vernieuwd en onveranderd

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789087184759, 160 blz., July 2021
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 213 gram.

Uitgever: Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier

beschrijving

Als je jezelf als christen aangetrokken voelt tot hetzelfde geslacht, kun je dan een gelovig en gelukkig leven leiden? Absoluut, zo laat Rachel Gilson zien. En je hoeft niet struikelend naar de finish; het is mogelijk deze loop met blijdschap te volbrengen.
In dit indrukwekkende, persoonlijke boek beschrijft ze haar eigen onverwachte levensreis. Als tiener kwam ze openlijk uit voor haar homoseksuele oriëntatie, enkele jaren later kwam ze plotseling tot geloof. Vervolgens deed ze de pijnlijke ervaring op dat haar seksuele voorkeur niet veranderde.

Rachel behandelt veel vragen waarmee homoseksueel georiënteerde christenen worstelen: Ben ik veroordeeld tot een leven vol eenzaamheid? Hoe stel ik me op in vriendschappen? Zullen mijn verlangens ooit veranderen? Heeft dit alles een groter doel?
Onvernieuwd en onveranderd is een bemoediging voor christenen die zich aangetrokken voelen tot mensen van hetzelfde geslacht. Bovendien is het een inspirerend getuigenis voor ieder van ons, ongeacht onze seksuele oriëntatie. Dit boek laat zien dat een leven in overgave aan God bevredigend en vruchtbaar is, maar niet altijd op de manier die wij verwachten.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Rachel Gilson is schrijver en spreker. Ze heeft een leidinggevende functie bij Cru, een wereldwijde organisatie die zich met name richt op evangelisatie onder studenten. Rachel is getrouwd met Andrew en moeder van een dochter
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.