Gezond online

Gedragsverandering volgens de Yona-methode

J.W.J. Treur; A.S. Middelkoop; L.W. van der Tang

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gezond online

paperback/ gebrocheerd: € 10.95

ISBN: 9789087184698, 112 blz., April 2021 UITVERKOCHT!

Uitgever: Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier

beschrijving

In een wereld vol schermen, valt het niet mee om onlinetijd in de hand te houden. Velen zwerven verder en langer online rond, dan ze zelf eigenlijk willen. Vandaar dat er wereldwijd een tegenbeweging gaande is; het zogenaamde digitaal minimalisme. Een aanpak die zich richt op persoonlijke gedragsverandering.

Christenen staan als vreemdeling in de wereld. Dit heeft invloed op het offline leven, maar ook op onlinegedrag. Een gezonde balans tussen de offline en online werkelijkheid is nodig. Door het beïnvloeden van gedragsgewoonten kun je een gezonde online lifestyle aanleren. In diverse stappen word je in deze uitgave bij de hand genomen. Zodat het verlangen naar verandering leidt tot het erkennen van gedragsverslaving. Met als doel: gewoontegedrag doorbreken en gezond gedrag aanleren.

Gedragsverandering is een middel, maar geen doel in zichzelf. Vandaar dat je als lezer in de spiegel van de Bijbel blikt. Levend op Gods wereld, vormt Hij het richtpunt van ons leven. Zowel offline als online. Dat heeft gevolgen, zoals blijkt in deze uitgave van de Yona Foundation.
MET LOGO YONA FOUNDATION?!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)A.S. Middelkoop (1986) is kandidaat binnen de Hersteld Hervormde Kerk en programma manager bij Yona. L. van der Tang (1965) is ondernemer en bestuurslid van Yona, een community van jongeren voor jongeren gericht op gezond smartphonegebruik. J.W.J. Treur MA (1984) studeerde theologie. Hij is docent Godsdienst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.