Yes! Papa gaat trouwen (en mam)

Mirjam Schippers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Yes! Papa gaat trouwen (en mam)

paperback/ gebrocheerd: € 13.95

ISBN: 9789087184674, 304 blz., April 2020
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 407 gram.

Uitgever: Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier

serienaam/reeks: Samen

beschrijving

Nog een halfjaar, dan gaan de ouders van Fleur en Fenna trouwen! Omdat ze een samengesteld gezin van negen personen gaan vormen, hebben Naomi en Julian een groter huis gekocht, waar nog flink in geklust moet worden.
Fleur heeft de maanden tot aan de bruiloft hard nodig om toe te groeien naar de nieuwe situatie. Ze is zo druk met alle veranderingen, dat er nauwelijks tijd overschiet voor haar beste vriendin. Ook komt het gemis van haar vader soms op de gekste momenten naar boven. En dan is daar ook nog Juda. Waarom doet hij zo afstandelijk? De afgelopen zomervakantie was dat wel anders …
Fenna kijkt uit naar de bruiloft van haar vader met tante Naomi, maar ook zij moet wennen aan alle veranderingen. Ondertussen maakt ze zich zorgen over haar gezondheid. Waar komt die pijn in haar buik en borsten vandaan? Fenna is te verlegen om het aan iemand te vertellen.
Yes! Papa gaat trouwen is het tweede deel van ‘Samen!’, een supergezellige meidenserie over het samengestelde gezin van Julian en Naomi.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mirjam Schippers schrijft al sinds ze jong is verhalen. In 2015 verscheen haar debuut: De opdracht, een young adultroman. Time-out is haar vijfde roman. Dit boek is een vervolg op Chaos, maar kan ook apart gelezen worden. In het dagelijks leven werkt Mirjam als storyteller bij het LCJ.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.