Stille tijd voor vrouwen

C.H. Spurgeon

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Stille tijd voor vrouwen

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789087184612, 376 blz., July 2021
Formaat: 19.3 (h) x 12.2 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 448 gram.

Uitgever: Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier

beschrijving

Elke dag even stil zijn met de Schrift ... Daarbij is dit Bijbelse dagboek dat is samengesteld uit de werken van de bekende predikant C.H. Spurgeon (1834-1892) een goede hulp. Hij had de gave om de boodschap van Gods Woord heel dichtbij te brengen. In dit dagboek blijkt dat uit het leven van alleenstaanden, echtgenotes, vrouwen zonder kinderen, moeders, weduwen, zieke vrouwen, enzovoort. Het betreft vrouwen uit de Bijbel én ontmoetingen in het pastoraat. Vrouwen die dit dagboek ter hand nemen zullen zichzelf in de vele ‘nadenkmomentjes’ zeker herkennen.
Ik hoorde eens van een arme vrouw, die haar deur op slot had gedaan. Toen ze geklop hoorde, deed ze of ze niet thuis was. Haar dominee ontmoette haar kort daarop en zei: ‘Ik ben pas bij u langs geweest. Ik wilde u wat hulp verlenen maar niemand deed de deur open.’ ‘O’, zei ze, ‘wat spijt me dat ontzettend! Ik dacht dat de huisbaas om de huur kwam.’ Ze hield haar weldoener buiten omdat ze hem voor haar schuldeiser aanzag. De Heere komt tot u met het Evangelie. En wat doet u? Doet u de deur van uw hart voor Hem op slot? O, wijs Christus’ liefde toch niet af!
Samengesteld door J. Kranendonk-Gijssen

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Charles Haddon Spurgeon (1834-1892) wordt als een van de meest bekende predikers ter wereld beschouwd. Hij wordt wel de ‘prins der predikers’ genoemd
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.