Bruidsjurk op zolder

Janny den Besten

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bruidsjurk op zolder

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789087184537, 232 blz., March 2021
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 303 gram.

Uitgever: Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier

beschrijving

Haar prachtige witte bruidsjurk hangt te pronken aan de kast …

Pam kan niet wachten tot het zover is: nog een paar maanden, dan gaat ze trouwen! Al sinds de middelbare school vormen Jack en zij samen het perfecte, sportieve stel.
Pam geniet intens van alle voorbereidingen: de gastenlijst, trouwkaart, bruidstaart en niet te vergeten haar bruidsjurk! Zeker weten dat Jack haar geweldig zal vinden.
Maar dan gebeurt het compleet onverwachte … de geplande bruiloft gaat niet door. Pams wereld stort in. Behalve vol verdriet en boosheid zit ze boordevol vragen: Waarom overkomt haar dit? Had ze het kunnen voorkomen? Hoe kan God dit laten gebeuren?
In een opwelling besluit Pam zich op te geven voor een groepsreis naar Marokko. De ontmoetingen daar zetten haar aan het denken. Was haar relatie met Jack wel zo perfect als ze dacht? En wat hebben Ruben en Ineke wat zij niet heeft?

Een vlotte young-adultroman die aan het nadenken zet over keuzes in het leven.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Janny den Besten - van Boudestein schreef als kind al graag verhalen. Inmiddels verschenen er diverse kinderboeken en romans van haar hand. Zij geniet van verhalen schrijven en het vertellen aan zowel kinderen als volwassenen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.