Nehemia, een biddende, opbouwende leider

Lees- en werkboek voor leiders in kerk en organisatie

Drs. D.D. Both

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nehemia, een biddende, opbouwende leider

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789087182816, geïllustreerd, 240 blz., June 2020
Formaat: 24.7 (h) x 16.7 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 574 gram.

Uitgever: Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier

beschrijving

Wie is Nehemia, de biddende en bouwende leider die zo authentiek en natuurlijk leiding gaf in enorm complexe omstandigheden? In dit boek volgen we Nehemia op de voet. We kunnen veel leren van Nehemia, ook al functioneerde hij in een totaal andere context dan de leider in kerk, school, zorgorganisatie of bedrijf nu. We kunnen van hem leren als mens, als christen, maar zeker ook als leider! Al lezend kijken we in de spiegel. Tot lering, tot navolging, tot opscherping. In de hectiek van alledag is het van groot belang gevoed, geïnspireerd te worden. Juist ook als leider. Om scherp te zijn, moet je opgescherpt worden. Om nieuwe impulsen te kunnen geven, heb je zelf impulsen nodig. Om vrucht te hebben op je werk als leider is het nodig te putten uit de Bron. Dit boek is geschreven voor leiders die als christen leiding (willen) geven.

Doelgroep: Christelijke leiders in kerk en samenleving, ambtsdragers, theologen, docenten bestuurskunde, bedrijfskunde en management

Praktisch en verdiepend boek voor christenen op leidinggevende posities, in kerk en samenleving

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Drs. D.D. (Dick) Both (1977) begon zijn loopbaan in het basis- en voortgezet onderwijs. Momenteel is hij werkzaam als (interim)directeur, coach en trainer vanuit het organisatieadviesbureau Both & De Bruijn. Hij studeerde bestuurs- en organisatiewetenschappen en theologie. Hij schreef - samen met anderen - 'Onderwijs vraagt leiderschap!', 'Zorg vraagt leiderschap!' en 'Nieuw leiderschap: van bezitten naar delen'.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.